ITRA MemberUTMB 2020 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ FAETHON OLYMPUS MARATHON (TΣΟΥΡΕΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ). - Ανακοινώσεις 2012
english greek
Αρχική arrow Νέα arrow Ανακοινώσεις 2012 arrow ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ FAETHON OLYMPUS MARATHON (TΣΟΥΡΕΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ FAETHON OLYMPUS MARATHON (TΣΟΥΡΕΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ).

Οι κάτοικοι της περιφέρειας Λάρισας κ οι τοπικοί φορείς, εμπνευσμένοι απ’ το πάθος των διοργανωτών του F.O.M. για την επιτυχία του αγώνα κ την προβολή της περιοχής μας, προσφέρουν κάποιες πολύ σημαντικές παροχές σε όσους θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν.

Θέλοντας να ξεφύγουμε απ’ τη μιζέρια της εποχής, θέλοντας να προβάλουμε τα πραγματικά ιδεώδη του αθλητισμού κ την αξία της συμμετοχής στον αγώνα, προσπαθούμε να παρακάμψουμε τα εμπόδια που η παρούσα οικονομική κρίση θα μπορούσε να δημιουργήσει στους αθλητές, κ’ πάνω απ’ όλα, προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα επιπλέον κίνητρο στον αγώνα τους, μια ανταμοιβή για την επίμονη προσπάθειά τους, ένα έπαθλο που θα αναγνωρίζει την αξία τους κ’ θα τους παροτρύνει να συνεχίσουν. Έτσι ανακοινώνουμε ότι:

1) Λεωφορείο θα αναλάβει τη δωρεάν μετακίνηση των 40 πρώτων αθλητών από Αθήνα κ περίχωρα που θα δηλώσουν συμμετοχή. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει το Σάββατο 28/7/2012 11.00 το πρωί, απ’ το Σύνταγμα (ακριβώς μπροστά απ’ τους ευζώνους), θα πραγματοποιήσει κάποιες στάσεις στην Εθνική οδό (για όσους διευκολύνονται να επιβιβαστούν σε ενδιάμεσους σταθμούς) κ’ θα καταλήξει στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας. Από ‘κει, την Κυριακή κ αφού έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι αθλητές, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για Αθήνα.

2) Όσοι αθλητές επιθυμούν, μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στις κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού (σε κρεβάτια, ή αν επιθυμούν σε σκηνή) ή να επιλέξουν κάποιο τοπικό ξενοδοχείο με μειωμένες τιμές για τους αθλητές.

3) Σε όλους τους αθλητές, θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού μετά τη λήξη του αγώνα.

4) Θα δοθούν:

α) χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους αθλητές κ αθλήτριες στη γενική κατηγορία.

β) κύπελλο για τον πρώτο αθλητή ως 25 ετών που θα τερματίσει.

γ) βεβαίωση κ μετάλλιο σε όσους τερματίσουν έγκαιρα στη μεγάλη ή τη μικρότερη διαδρομή. (Δείτε παρακαλούμε προσεκτικά την προκήρυξη του αγώνα).

5) Για το ποσό των 30 ευρώ που καταβάλλει ο αθλητής για την εγγραφή του, εκτός όσων προηγήθηκαν, λαμβάνει μαζί με τον αριθμό κ ένα τεχνικό μπλουζάκι γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, καθώς κ δώρα – προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

6) Η διαδρομή του αγώνα κ ο τερματισμός του, αποτελεί πραγματική πρόκληση κ για την τοπική κοινωνία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν αδύνατο τον τερματισμό σε χρόνο χαμηλότερο των εξίμιση ωρών. Κάτοικος της περιοχής μάλιστα, βέβαιος γι’ αυτή του την εκτίμηση, σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, θέλησε να «βάλει ένα στοίχημα» κ προσφέρει το ποσό των 200 ευρώ, στον αθλητή που θα κερδίσει τον αγώνα, με χρόνο κάτω από εξίμιση ώρες!

Η μεγάλη επιθυμία των διοργανωτών, για πραγματική αναγνώριση της προσπάθειας των αθλητών κ της έμπρακτης επιβράβευσής τους, ευελπιστούμε πως θ’ αποτελέσει την απαρχή της αναβάθμισης του ρόλου τους σε θέση πρωταγωνιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, σχόλια κλπ… μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα:

www.faethonolympusmarathon.gr

Σχόλια σε άλλες ιστοσελίδες, εκ’ των πραγμάτων δε μπορούμε να τα παρακολουθούμε συστηματικά κ ν’ ανταποκρινόμαστε με συνέπεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ : 6972469549

ΖΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ : 6951956228

ΚΩΛΕΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ : 6972861362


Nova Sports

  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon

Ostracon

Blackroll
Blackroll


irun

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ

Marathon Registration

Rupicapra Registration


FOM Trail Registration

eod

dios


NOMAD-HONEY
Copyright (C) 2011-2021 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
Dynafit Δημάτης Γεωργιάδης Κώστας Περιφέρεια Θεσσαλίας Δήμος Ελασσόνας Τσιάτσικας
Siamatras Σωτήρης Σούλιος Δίκτυο Περραιβία Μπέλλης monopolio River Side
drclub Κτήμα Μπέλλου Lo cafe Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ Baliotis